ilseinmallorca.reismee.nl

3e Week

Na een week geen blog is die er dan weer!

Tijdens deze week is er erg veel gebeurd, hier een opsomming van de leuke, maar ook de minder leuke dingen:

Na bijna 2 weken in dit hotel hebben we gelukkig al aardig wat contact met het personeel gekregen. De meeste maken een klein praatje met je, ook al gaat het moeilijk omdat de meeste geen engels kunnen. Sommige willen zelfs nog nederlands leren. Volgende week woensdag ben ik jarig en wilt zelfs de man van het animatie team een verjaardags liedje proberen te zingen in het nederlands!

Laughing
We hebben ook het meeste contact met het animatie team want zij willen ook dat je het leuk hebt en leuke dingen met ons doen. De man die het liedje gaat zingen, zingt trouwens fantastisch! Als een trouwe fan zit ik dus elke avond vooraan bij het podium.

Het eten is helaas nog niet verbeterd, al het personeel klaagt maar de koks hoeven er zelf niet van te eten, dus blijft het hetzelfde. We hebben nu een paar keer door het vieze eten buiten de deur gegeten, erg lekker! Natuurlijk hebben we de spaanse specialiteit tapas geproeft heeeeerlijk! ( en pittig)

Ook bieden de barmannen soms zelfs een drankje aan, toppie jongens!

Helaas hebben Thamar en ik nog steeds niet dezelfde dagen vrij zodat we samen weinig kunnen doen, hier willen we volgende week verandering in brengen. We krijgen namelijk allemaal korting voor excursies en sommige zelfs gratis

Laughing

Eergisteren zijn we terug gegaan voor een bezoek naar ons oude hotel! Het was een fantastische avond en ze vonden het allemaal erg leuk dat we kwamen en willen ons graag weer snel zien! Gisteren avond gingen we naar een soort disco in de buurt , erg leuk en de oude collega's kwamen ook zoals afgesproken!

Ook heb ik tijdens het werken wat minder leuke dingen meegemaakt:

Ik moest van mijn baas langer werken zonder dat dit afgesproken was, daar ging me vrije avond.. ( Me baas is niet een van de leukste, en zegt deze dingen altijd op het laatste moment zodat mij internet avond voorbij gaat) Maar daarna kwam het ergste:

Een man in het hotel kreeg een tia en er kwam eerst een dokter ( hier mag niet meteen de ambulance worden gebeld...) Na zon 20 minuten kwam eindelijk de dokter er aan, ook nie een van de snelste. Die zei dat er onmiddelijk een ambulance moest komen. Ik moest die bellen omdat die andere collega ging eten, en niet even wou helpen. Niemand spreekt zowat engels aan de telefoon namelijk. Nou ik die dus gebeld, kwam die niet... Daarna kwam eindelijk die andere collega er aan gestrompeld en ging ook maar es bellen.. Zei de ambulance dat ik niet gebeld had.. iedereen boos op me.. terwijl ik wel gebelt had. Na eindelijk een uur komt de ambulance eraan... Die mensen hier hebben alle tijd... Hopelijk gaat het met de man goed.. ik heb hem gezien, zag er niet goed uit...

De strande zijn hier eindeloos en harstikke mooi! Tijd voor een strandwandeling dus

Hasta Luego!

p.s.: op ilseh91.hyves.nl staan nieuwe fotos

p.s.s: op thmr-mallorca.reismee.nl staan leuke weetjes die we gemaakt hebben over onze belevenissen